Производители Lenovo
Модел: 530
Наличност: В наличност
479.00лв.
Характеристики:
Марка: Lenovo
Модел: ThinkPad T440
Процесор: Intel Core i5
Процесор честота: 4300U 2900MHz 3MB
Памет обем: 4GB
Памет тип: So-Dimm DDR3L
Диск обем: 128GB SSD
Екран размер: 14.0"
Резолюция: 1600x900 (за разлика от повечето обявени)
Видео карта: Intel HD Graphics 4400
USB: USB 3.0
Доп. инфо: Finger Print Camera HDMI Mini DisplayPort
Батерия : 3 клетъчна оригинална


Теглото на машината е 1,72 кг., с дълъг живот на батерията, висока производителност и най-добрата в класа клавиатура.

Дизайн - като другите ThinkPad, гладък черен корпус с капак от въглеродни влакна и шаси от магнезий. Пантите позволяват на екрана да се разтвори до 180 градуса.

Клавиатурата - осигурява познатото и удобно изживяване при писане, както предходните модели Т /поставили златния стандарт за комфорт/. Все още е една от най-добрите клавиатури за лаптоп. Защитена от разливане и прах. С много силна тактилна обратна връзка, голямо разстояние между клавишите и леко извита форма на клавиша, което улеснява избягването на съседни грешки в буквите.

Машината която предлагаме е с Intel Core i5 процесор от четвърто поколение, поддържа на Intel Turbo Boost, vPro, Hyper-Threading, Virtualization .... технологии.

Памет с ниска консумация DDR3L. Възможност за две батерии
- вградена и външна, докинг интерфейс и достатъчно други за връзка с различна периферия: 2 броя USB 3.0, Mini DisplayPort, VGA, LAN, четец на SD карти, жак за слушалки.

За комуникация имаме Intel Wireless поддържаща стандарт 802.11ac. Можете също така да използвате Intel Wireless Display, Bluetooth 4.0 и 2.4, както и 5 GHz мрежи.

Може да добавите и WWLAN модем за връзка с 3G и 4G мобилни мрежи.

Сигурност - една актуална тема.
Доброто оборудване за сигурност е задължително за бизнес преносимите компютри. T440 предлага хардуерни функции като четец на пръстови отпечатъци, интегриран TPM чип, както и четец на смарт карти (опция). Друга защитна характеристика (подобна на предшествениците) е дренажната система на кутията и съответно клавиатурата. Можете да видите три малки отвора в долната част на основния блок, където течностите, които влизат в корпуса чрез клавиатура, могат да се оттичат, без да повредят никакви чувствителни компоненти вътре в кутията.

Графичната карта е интегрирана Intel HD Graphics 4400. Която е напълно достатъчна за бизнес и офис приложенията. Поддържа максимална, споделена памет 2GB, OpenGL 4.3, DirectX 12. Максимална резолюция 3200х2000 dpi, при 60Hz.

ThinkPad T440 е тихо устройство по време на стандартни офис задачи. Вентилаторът обикновено се деактивира по време на леки натоварвания, например за редактиране на текст или уеб сърфиране. Конфигурацията е със SSD диск - машината е напълно безшумна.

Температура - по време на лек работен товар няма температури над 30 °. В допълнение, екстремният сценарий (стрес тест) води само до некритични температури под 40 ° C.

Консумацията на енергия е малка, при стрес тест се измерват нива до 43W, а при нормална работа - 4,1W.

T440 има възможност за две три клетъчни батерии - една вградена и една на обичайното място отзад на корпуса, която може лесно да се замени с 6 клетъчна.

Създаден да работи още и още. И още.

ThinkPad T440 са лаптопи за всеки, който трябва да свърши сериозна работа. Работят безпроблемно в екстремални условия, от арктически студ до пясъчни бури в пустинята, от нулева гравитация до разляти течности. Винаги можете да сте сигурни, че вашият ThinkPad T ще се справи с всяко предизвикателство.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!